Yabancı Diller

TED Gaziantep Koleji'nde uygulanan "Ağırlıklı Yabancı Dil Programı" gereği İngilizce Dil eğitimi İlkokul 1-2-3.sınıflarda  "İki Dilli" eğitim ortamında verilmektedir. İngilizce dil eğitiminde öğrencilerin dil ve eleştirel düşünme becerileri, öğrenme stilleri göz önüne alınarak ve bilgisayar tabanlı programlar uygulanarak Avrupa Ortak Diller Çerçeve Programı doğrultusunda K12 bütünlüğünde geliştirilmiştir. İlkokul öğrencilerimizin uluslararası geçerliliği olan sertifikaları (CESOL - Young Learners) almaları hedeflenmektedir. Ortaokula hazırlık amacıyla 2019-2020 Eğitim Öğretim yılından itibaren ilkokul 4. ve 5. sınıflarda 1 saat İngilizce Matematik (Mathematics); 1 saat İngilizce Fen (Science) dersi branş öğretmenleri tarafından verilmektedir.

TED Gaziantep Koleji’nde öğrencilere 2. yabancı dil olarak 4. sınıftan itibaren Almanca,Fransızca veya İspanyolca dil eğitimi seçmeli ders olarak sunulmaktadır.