Branş Dersleri

TED Gaziantep Koleji Ortaokulu’nda T.C. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Ortaokul Öğretim Programları, öğrencileri lisede takip edecekleri uluslararası programlara hazırlamak üzere takviye programı ile desteklenir. Yabancı dil ağırlıklı 5. sınıflarımızda 16 saat İngilizce ile birlikte 1 saat İngilizce Matematik, 1 saat İngilizce Fen dersleri İngilizce olarak okutulmaktadır.Ortaokulda bakanlık onaylı TED Okulları haftalık ders çizelgesine göre zorunlu ve seçmeli dersler okutulmaktadır. Lisedeki seçenekli programlara destek olmak amacıyla temel derslerin programları zenginleştirilmiştir.